Cum adaug un anunt?

 

In pagina principala se acceseaza butonul  Adauga anunt nou.

 

Se selecteaza Categoria in care va fi publicat anuntul.

 

Se completeaza Titlul anuntului iar in campul Descriere se introduce textul propriu-zis al anuntului.

 

Campul Pret este optional si sunt configurate 3 valute: RON, EURO, USD.

 

Anuntul poate fi insotit de maxim 4 Imagini. Dimensiunea maxima a imaginilor poate fi: 4096 KB; 2000x1300px; format png, gif, jpg, jpeg. Pentru a adauga o imagine se face click pe butonul Rasfoire si se selecteaza imaginea dorita; pe masura ce se adauga o imagine, se activeaza un buton suplimentar pentru adaugarea unei alte imagini, pana la numarul maxim de 4 imagini care pot fi adaugate intr-un anunt.

 

In campurile destinate Locatiei anuntului se completeaza: Tara (avand valoarea implicita – Romania), Oras / Localitate / ComunaZona / Sat si Adresa.

 

In campul Informatiile vanzatorului se completeaza Numele si adresa de E-mail, avand posibilitatea de a alege vizibilitatea adresei de e-mail de catre vizitatori, in pagina anuntului introdus (se bifeaza Afişează e-mail-ul în pagina anunţurilor). Aceste informatii de contact nu sunt vizibile decat utilizatorilor inregistrati.

 

 

 

In Titlul SEO și descrierea Meta adăugați propriul cuvant meta optimizat, meta descriere și meta cuvinte cheie pentru articole. Meta descriere personalizata. Cuvinte cheie meta personalizate.

 

Optimizarea SEO vă va ajuta să vă optimizați anunțul pentru motoarele de căutare și să vă poziționați mai bine în rezultatele căutării. Optimizați-vă titlul meta și descrierea meta prin construirea de noi cu cuvintele cheie. În acest fel, puteți viza rezultate de căutare mai precise, adăugând mai multe linkuri relevante în căutarea Google.

 

Pentru salvarea si publicarea anuntului se selecteaza butonul Publica.

 

Se va trimite in mod automat un e-mail cu optiunile de Editare / Stergere a anuntului in cazul in care anuntul se publica fara inregistrearea unui cont. In cazul in care se inregistreaza un cont, anunturile pot fi gestionate din pagina utilizatorului prin Autentificare.

 

 

 

Cum raspund unui anunt?

 

Pentru a contacta persoana care a publicat un anunt trebuie sa fi autentificat sau inregistrat cu un cont.

 

In pagina anuntului poate fi contactat vanzatorul prin intermediul formularului Contacteaza. Se completeaza campurile Nume si adresa de E-mail. Optional, se poate introduce Numarul de telefon. In campul Mesaj se introduce textul dorit.

 

Pentru trimiterea mesajului se face click pe butonul Trimite.

Mai aveți întrebări? Contact
Sunteți un vânzător profesionist? Creează cont