Transport masini avariate si nu numai

Romania, Iași, Iasi
Adaugat 1 month ago
ID #185
1 - 3 de 4
Verifica cu vanzatorul
Transport masini avariate si nu numai
Romania, Iași, Iasi,
Adaugat 1 month ago

Descriere

PETractari efectueaza servicii de transport pe platforma pana la 3T pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

In curand vom detine si un parc de dezmembrari,depozitari auto(in cazul accidentelor cu victime),vom putea oferi si certificate de radiere pentru masinile vechi sau accidentate,inchirieri si vanzari de auto SH.Ne respectam clientii cu seriozitate si profesionalism.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciala moderna echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.Putem transporta orice masina,utilaj agricol si numai.Multumita colaboratorilor pe care ii avem puteam sa transportam absolut orice.Oricand la orice ora va stam la dispozitia dvs 7/7-24/24!!
Clientii ne solicita indiferent de ora,zi sau anotimp!

Informatii suplimentare

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Private person
  Registered on 27. Feb 2020

  Comentarii

  Ai nevoie de mai multe informații? Vrei să pui întrebare? Adaugă un nou comentariu ...
  Puneți întrebări legate doar de aceast anunt.
  Comentariile sunt moderate. (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)
  Comentariu nou
  Verifica cu vanzatorul
  Contacteaza vanzatorul 0723 076xxxx

  Informatii vanzator

  Locatia anuntului

  Romania, Iași, Iasi
  Strada Națională Bl 22 Sc B (218,63 Km) 707365 Podu Iloaiei