Termeni si conditii

Termeni si conditii


1.Serviciul de publicare gratuita a anunturilor pe acest site se realizeaza de catre orice utilizator, inregistrat,numai conform clauzelor si conditiilor prezentate in acest document


a) Administratorul acestui site poate modifica ulterior regulamentul acestuia fara o notificare prelabila Modificarile acestor clauze se va putea face oricand si fara nici un fel de restrictii sau obligatii din partea noastra.


b) Acest acord reprezinta singura intelegere intre proprietarul sitului publirom24.com si utilizator cu privire la furnizarea acestui serviciu gratuit.


c) Serviciul de publicare gratuita a anunturilor pe site-ul publirom24.com permite oricarei persoane fizice sau juridice sa publice anunturi in mod gratuit pe acet site.


d) Pentru a putea publica un anunt utilizatorul poate sa-si creeze un cont gratuit devenind astfel utilizator.Pentru crearea contului este necesar sa furnizati unele date personale care nu vor fi facute publice fara acordul utilizatorului,(Cu exceptia organelor abilitate daca este nevoie)


e) Utilizatori care doresc sa intre in legatura cu alti utilizatori o pot face prin intermediul formularului de contact de pe acest site.


f) Pe toata perioada utilizarii serviciilor publirom24.com utilizatorii se obliga sa-si asume deplina responsabilitate asupra informatiilor furnizate


2) Interziceri


a) Publicarea de anunturi rasiste, nationaliste, discriminatorii pe criteriul limbii, religiei, sexului sau orientarilor sexuale.


b) Publicarea in mod repetat a anunturilor va fi considerata SPAM si va duce la stergerea contului.


c) Anunturile postate pe publirom24.com trebuie sa fie in conformitate cu legile statului roman. Aceste informatii trebuie sa nu contina material ilegal, ofensator, obscen, abuziv, vulgar, deranjant, calomnios, injurios, defaimator, sa nu violeze intimitatea persoanei, sa intimideze, sa aibe ceracter revoltator etc.

d) Ne rezervam dreptul ca in cazul in care nu sunt respectate cele de mai sus, sa suspendam /sau sa stergem contul de utilizator si anunturile apartinand acestuia.


3) Răspunderea

a) Proprietarii sitului publirom24.com nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea in legatura cu corectitudinea si continutul anunturilor publicate de catre utilizatori. De asemenea nu vor fi vinovati de producerea oricaror prejudicii aduse unor terte persoane sau institutii prin publicarea anunturilor de catre un utilizator pe acest site.

b)Întreaga răspundere civilă şi penală pentru informaţiile publicate şi / sau transmise în Internet de către utilizator, precum şi pentru consecinţele care pot apărea în urma acestor activitaţi, revine în exclusivitate utilizatorului.

 

4) Conturi de utilizator

 

Pentru a beneficia la maximum de serviciile PubliRom24.com, creati un cont care furnizeaza informatii despre dvs. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei contului dumneavoastra. Sunteti, de asemenea, responsabil pentru toate activitatile care au loc in legatura cu contul dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra. Daca se considera necesar, PubliRom24.com isi rezerva dreptul de a inchide contul dvs. in orice moment.

 

Un utilizator este orice persoana care acceseaza, navigheaza, introduce anunturi cu imobile de vanzare sau descrieri ale acestora, recomandari scrise si imagini, discuta, raspunde, introduce orice alta forma de continut sau foloseste in orice alt fel site-ul PubliRom24.com.

"Continutul dumneavoastra" inseamna orice continut pe care il introduceti sau transmiteti prin intermediul site-ului, cum ar fi descrieri, fotografii, recomandari, informatii pe care le afisati ca parte a informatiilor din contul dvs.

Contul, parola si securitatea datelor:  Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati PubliRom24.com in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi linkul de iesire din contul dvs ("Iesire cont") cand doriti sa parasiti site-ul. PubliRom24.com nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile PubliRom24.com, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca PubliRom24.com poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului PubliRom24.com si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile PubliRom24.com.

Mai mult,PubliRom24.com nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul PubliRom24.com

Mai aveți întrebări? Contact
Sunteți un vânzător profesionist? Creează cont